logo
 

Jaarprogramma Rising Business Stars

 • Wil jij weten hoe je meer geld kunt verdienen met jouw passie en talent?
 • Loop jij vast in denken in plaats van doen?
 • Wil jij meer balans tussen werk en privé?
 • Wil jij weten hoe je een geweldige indruk achterlaat bij jouw klanten?
 • Wil jij meer opdrachten naar binnen slepen?

Dan is het jaarprogramma beslist iets voor jou!

Samen met andere ondernemers 1 jaar aan de slag om jouw dromen waar te maken of om te ontdekken waar nu werkelijk jouw kracht ligt en hoe je die optimaal kan benutten. Een jaar lang met professionele trainers effenen we voor jou de weg naar meer zakelijk succes en levensgeluk. Wij geven je veel kennis, tips en handvatten waarmee je direct mee aan de slag kunt gaan. Zo ontdek je hoe je succesvoller wordt als ondernemer en nog gelukkiger kunt worden.

Samen werken, samen leren, samen groeien

We werken met kleine groepen (maximaal 20 personen). Op die manier is er veel ruimte voor jouw vragen en interactie met andere deelnemers. Wij geloven namelijk erg in de kracht van samenwerking. Door samen te werken én samen te leren bereiken je meer dan in een individueel traject. Samen groei je sneller dan alleen. Met jouw kennis, ervaring en expertise kan je andere deelnemers helpen en zo is dat natuurlijk ook omgekeerd.

Samen groei je sneller dan alleen

Het programma

Het jaarprogramma bestaat uit 7 dagdelen en een evenement. Op elk van die dagdelen staat een thema centraal. Deze thema’s ondersteunen jou in jouw groei als ondernemer. Je krijgt telkens van een andere trainer enorm veel tips, technieken en hulpmiddelen waarmee je direct aan de slag kunt. We houden namelijk van lekker concreet en simpel.

Het jaarprogramma heeft een informele en vriendelijke sfeer. Iedere keer beginnen we met het uitwisselen van jullie ervaringen, jullie successen en jullie leerpunten. We staan stil bij de stappen die er de afgelopen maanden gezet zijn.

Wat ging er goed en wat ging er minder? Wat kun je daarvan leren? Corinne en Kees houden daarbij zo veel mogelijk rekening met ieder zijn ambities en dromen. Er is volop ruimte en gelegenheid om vragen te stellen en discussie.

Trainingen van de beste experts in hun vak

Vervolgens is er een lekkere lunch. Na de lunch krijg je een training van een expert. Een professional die alles weet over het onderwerp van die dag. Altijd is dat een ondernemer, die heel goed de vragen van andere ondernemers begrijpt en herkent. Dit tweede deel is dus iedere keer weer anders, maar telkens verrassend en enorm inspirerend. We sluiten elk trainingsdag af met een borrel.

Wat kan je nog meer verwachten?

Naast de 7 dagdelen werk je veel samen met de andere deelnemers uit het jaarprogramma. Iedereen die aan het jaarprogramma meedoet heeft specifieke kennis, ervaring en talenten. Door intensief met elkaar samen te werken leer je veel van elkaar. Wij zorgen ervoor dat alleen de allerbeste ondernemers meedoen aan ons programma.

Van tevoren houden we daarom met iedereen die mee wil doen aan het jaarprogramma een intakegesprek. Op die manier weten we goed wat jouw dromen, ambities en valkuilen zijn. Daarnaast zijn we ook benieuwd naar jouw talenten, ervaringen en passies.

Op basis van deze informatie stellen we vervolgens een aantal subgroepen samen. Deze subgroepen gaan gedurende het hele jaar intensief met elkaar samenwerken. De samenstelling van de groepen is zodanig, dat iedereen het beste bij zichzelf naar bovenhaalt en daarmee ook de andere leden het meest van dienst is.

Na afloop van het jaarprogramma:
Is acquisitie een fluitje van een cent;
Sta je steviger in je schoenen;
Heb je de ballen om te knallen;
Verdien je meer geld in minder tijd;
Haal je meer uit je netwerk;
Bruis je nog meer van energie;
Is jouw passie de motor voor succes;
Laat je zien wat je in je mars hebt.

Natuurlijk zijn Corinne en Kees er ook altijd voor jou. Je kan altijd je vraag stellen wanneer je vastloopt, iets onduidelijk is of hulp nodig hebt. Bovendien is er een besloten Facebookgroep waarin je met ons, de andere deelnemers en de andere trainers kunt communiceren.

Zo houd je continu contact met elkaar. Tot slot krijg je ook 5x een webinar van Corinne en Kees waarin zij al jouw vragen beantwoorden en een aantal handige tips geven.

Duurzaam succes en ultiem geluk

Het jaarprogramma helpt jou te groeien als ondernemer. Samen met andere ondernemers ontdek je hoe je de volgende stap kunt maken. Een stap die leidt naar meer duurzaam succes en ultiem geluk. Doe mee!

Doe mee met het jaarprogramma

 • 7 dagdelen met trainingen van de beste experts;
 • 5 webinars waarin al jouw vragen worden beantwoord;
 • Kleine groep van gemotiveerde en enthousiaste ondernemers;
 • Intensieve samenwerking waardoor je sneller en gemakkelijker groeit;
 • Individuele aandacht voor jouw persoonlijke groei en ambities;
 • Een feestelijke afsluiting van een jaar lang hard werken;
 • En ontdek hoe jouw dromen werkelijkheid worden.